OVER MIJ

OVER MIJ

Als klein kind was ik altijd al creatief met tekenen en ontwerpen. Toen ik de camera van mijn vader mocht hebben begon mijn passie voor fotografie. In zeeland was het heerlijk om met mijn camera de natuur en landschappen vast te kunnen leggen.

De techniek van fotografie heb ik mijzelf aan kunnen leren door veel te fotograferen en te streven voor de beste kwaliteit. Ik wil altijd het beste uit mijzelf halen. Door mijn enthousiasme voor fotografie ben ik gegroeid tot een professionele fotograaf.

WERKWIJZE

Ik vind het belangrijk dat we elkaar van te voren beter leren kennen. De foto's en films zijn gemaakt op basis van emotie, detail en gevoel. Daarom is het fijn om voorafgaande de bruiloft een kennismakingsgesprek te houden, waarin we de basis wensen bespreken en de dag grof doornemen. Enkele weken voor de bruiloft starten we een WhatsApp groep waarin we de laatste details en planning doornemen.

De grote dag is daar, wat nu? In principe ben ik spreekwoordelijk onzichtbaar. Het gaat om jullie en ik doe mijn ding. Natuurlijk zal ik bijvoorbeeld tijdens het shooten wat aanwijzingen geven en ideeën uitwisselen, maar over het algemeen hebben jullie de regie in handen.

Na de bruiloft laat ik jullie  een tijdje met rust. De meeste gaan natuurlijk op huwelijksreis en dat respecteren wij. In de meeste gevallen hanteer ik een opleveringstermijn van ongeveer 2 maanden. Zodra ik klaar ben met het bewerken van de foto's en het monteren van de film, zal ik contact opnemen en krijgen jullie een speciale link waar alles te bekijken/downloaden is. 

DSC03282.jpg