top of page

Over Gijs

DSC03282.jpg

Gijs Koole

Opgegroeid in Zeeland, woonachtig in het mooie Utrecht.

 

Als klein kind was ik altijd al creatief. Dingen tekenen en ontwerpen. Toen ik de camera van mijn vader mocht hebben begon mijn nieuwe passie, fotografie. In zeeland kon ik mijzelf goed verder ontwikkelen als landschapsfotograaf. Door het spelen met de compositie en het licht maakte ik altijd de mooiste foto's van zonsondergangen. Mijn foto's werden hierdoor opgemerkt door mensen en begonnen mij te vragen voor bruiloften. 

Hedendaags ben ik bruiloft fotograaf, waarin ik mijn passie achterna ga in bruiloft foto's en trouwfilms. 

Daarom kies je voor Gijs

Oog voor detail

Een spontane lach of zelfgemaakte bloemen op de bruiloft. Alles gaat om de details!

Professionele aparatuur

Ik maak altijd gebruik van de beste apparatuur van  o.a. Sony & DJI

Je merkt dat Gijs niet aanwezig is.

En na afloop geen moment gemist. Alles is vastgelegd, zonder dat Gijs jullie in de weg loopt.

Snelle oplevering

Binnen 24 uur ontvang je een preview (fotografie), binnen 3 weken ontvang je de hele bruidsreportage (digitaal).

Mijn werkwijze
4. De grote dag

De grote dag is daar, wat nu? In principe ben ik de gehele dag op de achtergrond. Het gaat om jullie en ik doe mijn ding. Natuurlijk zal ik bijvoorbeeld tijdens het shooten wat aanwijzingen geven en ideeën uitwisselen, maar over het algemeen hebben jullie de regie in handen.

5. Nabewerking

De gemaakte foto’s loop ik stuk voor stuk na op fototechnische zaken als belichting en contrast. Verder maak ik een deel van de foto’s zwart-wit en zorg ik voor een mooie, afwisselende en complete bruidsreportage.

6. Preview en aflevering

Binnen 24 uur na afloop van de bruiloft krijgen jullie alvast een kleine preview van de foto’s per e-mail. De complete bruidsreportage zal binnen 2 tot 4 weken digitaal worden opgestuurd. De levering en mogelijkheden van eventuele bruidsalbums worden besproken tijdens een van de afspraken.

1. Het kennismakingsgesprek

 Geen enkel huwelijk en bruidspaar is hetzelfde. Ik vindt het daarom belangrijk om elkaar van te voren beter leren te kennen. Daarom is het fijn om voorafgaande de bruiloft een kennismakingsgesprek te houden, waarin we de basis wensen bespreken en de dag grof doornemen, zodat ik op de trouwdag geen onbekende meer voor jullie ben.

2. Bezoek aan de trouwlocatie

In mijn jaren als bruidsfotograaf heb ik al op veel locaties gefotografeerd, maar wanneer ik nog niet bekend ben met de locatie waar jullie bruiloft plaatsvindt, breng ik in de meeste gevallen een bezoek aan de locatie.

3. Vervolgafspraak

Omdat de eerste kennismaking soms wel een half jaar tot een jaar voor aanvang van de bruiloft plaatsvindt, maken we een paar weken voorafgaand aan de bruiloft nogmaals een afspraak. Deze afspraak is meestal telefonisch of via Skype/FaceTime. We bespreken de laatste details en zullen de planning doornemen van jullie bruiloft.

bottom of page