top of page
Bruiloft Pascal & Manon

Bruidsfotografie

Jullie dag voor altijd vastgelegd in stralende foto's

Het fotograferen van jullie huwelijk is heel bijzonder. Gedurende de hele dag loop ik met jullie mee om alle ontroerende, mooie, grappige en officiële momenten vast te leggen. Vanaf het aankleden van de bruid tot en met het aansnijden van de bruidstaart. Als fotograaf heb ik de eer om al deze intieme momenten mee te maken.

Hieronder vindt je een gedeelte uit mijn portfolio.

Mijn werkwijze
1. Het kennismakingsgesprek

 Geen enkel huwelijk en bruidspaar is hetzelfde. Ik vindt het daarom belangrijk om elkaar van te voren beter leren te kennen. Daarom is het fijn om voorafgaande de bruiloft een kennismakingsgesprek te houden, waarin we de basis wensen bespreken en de dag grof doornemen, zodat ik op de trouwdag geen onbekende meer voor jullie ben.

2. Bezoek aan de trouwlocatie

In mijn jaren als bruidsfotograaf heb ik al op veel locaties gefotografeerd, maar wanneer ik nog niet bekend ben met de locatie waar jullie bruiloft plaatsvindt, breng ik in de meeste gevallen een bezoek aan de locatie.

3. Vervolgafspraak

Omdat de eerste kennismaking soms wel een half jaar tot een jaar voor aanvang van de bruiloft plaatsvindt, maken we een paar weken voorafgaand aan de bruiloft nogmaals een afspraak. Deze afspraak is meestal telefonisch of via Skype/FaceTime. We bespreken de laatste details en zullen de planning doornemen van jullie bruiloft.

4. De grote dag

De grote dag is daar, wat nu? In principe ben ik de gehele dag op de achtergrond. Het gaat om jullie en ik doe mijn ding. Natuurlijk zal ik bijvoorbeeld tijdens het shooten wat aanwijzingen geven en ideeën uitwisselen, maar over het algemeen hebben jullie de regie in handen.

5. Nabewerking

De gemaakte foto’s loop ik stuk voor stuk na op fototechnische zaken als belichting en contrast. Verder maak ik een deel van de foto’s zwart-wit en zorg ik voor een mooie, afwisselende en complete bruidsreportage.

6. Preview en aflevering

Binnen 24 uur na afloop van de bruiloft krijgen jullie alvast een kleine preview van de foto’s per e-mail. De complete bruidsreportage zal binnen 2 tot 4 weken digitaal worden opgestuurd. De levering en mogelijkheden van eventuele bruidsalbums worden besproken tijdens een van de afspraken.

bottom of page