top of page
Bruidspaar liefde

Jullie bruiloft in foto & film

Gaan jullie trouwen en wil je naast een volledige bruidsreportage het liefst ook een video van jullie bruiloft? Met ons unieke concept kan het op een betaalbare manier. Bekijk een van onderstaande voorgaande bruiloften of vraag meteen een kennismakingsgesprek aan!

Even kennismaken

Marco (links) en Gijs (rechts) kennen elkaar al vanaf de middelbare school. Ondertussen ook al wel wat jaartjes geleden! We zijn in de loop van de tijd goeie vrienden geworden. En zijn beiden gepassioneerd als het om fotografie gaat! 

Omdat we elkaar zo goed kennen, vertrouwen en op elkaar ingespeeld zijn bied dit de kans om verder te groeien als bruiloft foto en videograven. 

Je bruiloft laten fotograferen. Dat is iets wat eigenlijk altijd wel gedaan wordt. Maar je bruiloft laten filmen? Dat zie je toch net wat minder vaak. Zonde! Want hoe kun je de dag nu nog meer herbeleven dan met bewegende beelden? Kies voor het pakket foto + video en ontvang naast een volledige fotoreportage van +/- 300-400 foto’s ook een bruidsvideo van 5-15 minuten.

Bruiloft Marleen & Justin

in foto's en film

bottom of page